Når gymnasiet er en fremmed verden - Girnth-Diamba, Claudia (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2010)
Anmeldelse af “Når gymnasiet er enfremmed verden, Eleverfaringer – socialbaggrund – fagligt udbytte”. Af Lars Ulriksen,Susanne Murning og Aase BitschEbbensgaard, Samfundslitteratur, 2009