Et par håndbøger for naturfagslærere - Goldbech, Ole (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2011)
Anmeldelse af Naturfagslærerens håndbog,Erland Andersen, Lisbeth Bering, IbenDalgaard, Jens Dolin, Sebastian Horst,Trine Hyllested, Lene Beck Mikkelsen,Christian Petresch, Jan Sølberg, HeleneSørensen, Karsten Elmose Vad, Dafolo,København 2010, og af Metoder i naturfag– en antologi (Metode Lab Projekt),Experimentarium, København 2009