Evaluering i naturfagene - Bering, Lisbeth (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2011)
Anmeldelse af Evaluering i naturfagene.Niels-Erik Hybholt, Helge Kastrup, HansHenrik Knoop og Poul Kristensen. AkademiskForlag. København, 2011.