Udvikling og evaluering af undersøgelsesbaseret undervisning - Harlen, Wynne (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2011)
Originaltitel: EVALUATING INQUIRY-BASED SCIENCE DEVELOPMENTS – A PAPER COMMISSIONED BYTHE NATIONAL RESEARCH COUNCIL IN PREPARATION FOR A MEETING ON THE STATUS OF EVALUATIONOF INQUIRY-BASED SCIENCE EDUCATION. Artiklen er oversat af redaktionen. Den bringes hermed forfatterens tilladelse. Originalen kan ses på http://www7.nationalacademies.org/bose/wharlen_inquiry_mtg_paper.pdf