Hvordan får vi flere unge til at læse en naturvidenskabelig uddannelse uden at de dropper ud undervejs? - Groth, Joakim (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2013)
Kommentar til “Rekruttering, markedsføring og forventningsafstemning” af LarsUlriksen, Henriette T. Holmegaard og Lene M. Madsen, MONA, 2013‑2