Lige børn leger bedst – eller gør de? - Wedege, Tine (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2013)
Regeringens lovforslag om en folkeskolereform indeholder bl.a. en større frihed til kommunerog skoler. Det kan fx betyde at børnene lokalt opdeles efter fagligt niveau. Spørgsmålet er om det eren god idé når faget er matematik.