Fra redaktøren: Naturfagsundervisning i en intensiveret medievirkelighed – mellem mediepanik og cyberoptimisme - Krogh, Lars Brian (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2025)
Medier og mediebrug gennemsyrer stort set alle aspekter af dagens samfund og dets institutioner, herunder skolen. Medierne er blevet institutioner i sig selv, samtidig med at de har indtaget en central plads i og udfordrer gængs praksis i den enkelte institution.