Matematik i anvendelse – undervisning med kobling til praksis - Funch, Simon; Bjerre-Bertelsen, Caroline (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2022)
På Big Bang 2022 holdt Anders Mikkelsen fra Åben Virksomhed et oplæg om integrationen af matematik i STEM. Oplægget tog udgangspunkt i et konkret undervisningsmateriale der sætter fokus på matematik i anvendelse, udviklet af Åben Virksomhed1. Med til oplægget havde vi to lærere fra Odense Kommune som havde afprøvet forløbet, og som både i oplægget og her i artiklen deler deres refleksioner over forløbets kobling mellem matematik og naturfag og hvilken funktion virksomhedsbesøg kan have i koblingen mellem matematik og naturfag.