Lektionsstudier på læreruddannelsen som lærerfaglig udvikling - Jurgensen, Mia (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2022)
Til dette års Big Bang-konference havde jeg fornøjelsen af, sammen med en studerende, at holde et oplæg om et forløb på læreruddannelsen. Dette indlæg er en beskrivelse af dette forløb på læreruddannelsen hvor de studerende har udviklet, afprøvet og justeret tværfaglige lektioner inden for biologi og matematik. Forløbet havde til formål at de studerende skulle danne hypotese om en undervisningslektion, afprøve lektionen og dermed hypoteserne og justere lektionen og prøve igen. Denne proces kunne fortsættes flere gange, men vi nåede kun af justere og lave en ekstra afprøvning.