Et værn mod uvidenhed - Hyllested, Trine (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2022)
Anmeldelse af “Naturvidenskaben Genfortalt” af Mikkel Vuorela og Johanne Pontoppidan Tuxen. Udgivet på Informations Forlag 2021. Projektet er støttet af Carlsberg Fondet.