Hvordan og hvorfor opstår der benspænd for at udvikle regnestrategier? - Ejersbo, Lisser (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2022)
Kommentar til Pernille Bødtker Sunde: “Adaptivitet og fleksibilitet: Regnestrategier i de yngste klasser”, MONA, 2022(2).