Vi skal blive skarpere på hvor science kan finde indpas på pædagoguddannelsen - Hansen, Søren (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2022)
Kommentar til Linda Ahrenkiel & Morten Rask Petersen: “Hvilke muligheder er der for at arbejde med science på pædagoguddannelsen?”, MONA, 2022(2).