Legitimitet som naturfagsvejleder kræver klare rammer og efteruddannelse - Boysen, Lis (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2022)
Kommentar til Birgitte Lund Nielsen, Elzebeth Berg Wøhlk og Ole Kronvald: “Ledelse der løfter naturfagsundervisningen”, MONA, 2022(1).