Bedre praktik: Vi skal gentænke samarbejdet mellem skoler og læreruddannelser - Christensen, Mette (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2022)
Kommentar til Jens Aarby: “Praktik og praksiskontakt i ny læreruddannelse med fokus på naturfagene”, MONA, 2022(1).