At komme i gang med facilitering af grundskoleelevers udvikling af modellerings-kompetence - Vett, Lotte (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2021)
Kommentar til Christiansen, Lilius, Thynebjerg, Skovlund Jensen, Andersson & Kinnerup: “Evaluering af modelleringsprocessen i naturfagsundervisningen”, MONA 2020‑4.