Kønnede udfordringer i folkeskolen - Nielsen, Katia; Holmegaard, Henriette (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2021)
Kommentar til Krogh, Elgaard, Secher og Daugbjerg: ‘Pigerne stikker af fra drengene i karakterer til den fællesfaglige prøve?’ MONA 2021‑1.