En CAS- og undersøgelsesbaseret tilgang til differentialregning - Jensen, Kasper (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2021)
Kommentar til Bang, Grønbæk og Larsen: Efteruddannelse i CAS – erfaringer fra fire år med CMU. MONA 2020‑4.