Gymnasiespecialisering, godt på vej eller langt fra målet? - Madsen, Lene (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2021)
Kommentar til Claus Michelsen: Hvordan uddanner vi gymnasielærere? MONA, 2020‑4.