Udeskole – En brugsbog om udeskolens didaktik - Hyllested, Trine (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2021)
Anmeldelse af Udeskole i teori og praksis, Dafolo 2020, Jørgen Bærenholdt og Marianne Hald (red.) Medforfattere: Maria Møller, Ditte Vejby Schou, Camilla Damsgaard, Maj Kærgaard Kristensen, Søren Rasmussen Mølgaard Lunde og Ida Damsø Christiansen.