Om modellering og undersøgelse – en replik - Christiansen, Jørgen Løye (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2021)
Replik til Claus Auning & Sanne Schnell Nielsen:Kan modellering adskilles fra undersøgelse i grundskolens naturfagsundervisning? MONA, 2020‑4