Sameksistens mellem to naturfaglige kompetencer - Goldbech, Ole (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2021)
Kommentar til Jørgen Løye Christiansen “Modeller og modellering i grundskolens naturfag”, MONA 2020 –3