Teknologiforståelse – forståelse af begrebet teknologi - Petersen, Niels Anders Illemann (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2020)
Kommentar til Keld Nielsen og Martin K. Sillasen: Teknologiforstyrrelse: Hvad mener Børne- og Undervisningsministeriet, når de skriver “teknologi”? MONA 2020‑3.