Kan modellering adskilles fra undersøgelse i grundskolens naturfagsundervisning? - Auning, Claus; Nielsen, Sanne Schnell (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2020)
Kommentar til Jørgen Løye Christiansen: “Modeller og modellering i grundskolens naturfag”. MONA, 2020‑3.