Perspektiver på læring og undervisning i matematik og naturfag - Skott, Jeppe (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2020)
Kommentar til Jan Sølberg: To metaforer for læring og kompetenceorienteret undervisning, Mona 2020‑2