Tag fat om det grundlæggende med det samme! - Christiansen, Rene (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2020)
Kommentar til “Udvikling af modelleringskompetence i læreruddannelsen” af Pernille Ulla Andersen, Harald Brandt, Lars Brian Krogh, Martin Silladsen og Peer Daugbjerg i MONA 2020‑2.