Kontinuitet i børns sciencedannelse - Broström, Stig; Frøkjær, Thorleif (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2020)
Kommentar til Stine Mariegaard, Christina Haandbæk Schmidt, Claus Michelsen: “Naturfaglig erfaringsdannelse som kontinuitetspraksis”, MONA 2020‑2.