6F-modellen – en god støttestruktur for undersøkelsesbasert undervisning - Korsager, Majken (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2020)
Kommentar til artiklen “Undersøgelsesbaseret undervisning: 6F-modellen – dens tilblivelse og udvikling i Danmark” af Lene Møller Madsen, Robert Evans og Jesper Bruun i MONA 2020‑1