SUN-projektet og skoleudvikling - Christensen, Brian Krog (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2020)
Kommentar til Lars Brian Krogh, Nina Waaddegaard & Keld Nielsen: “SUN-projektet: Skolebaseret udvikling af naturfag og kapacitet i gymnasiet”, MONA, 2019(3).