En tiltrængt røst – igen - Schmidt, Jette Reuss (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2019)
Svar på Keld Nielsens og Martin Sillasens kommentar til “Hvem definerer STEM i skolen og i skoleforskningen?”, MONA, 2019‑3.