Observationer, eksperimenter og iagttagelser i videnskab og undervisning - Thomasen, Laura Søvsø; Sørensen, Henrik Kragh (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2019)
Kommentar til Morten Rask Petersen, Helle Kruse Krossá: Udvikling af elevernes kemiske observationskompetencer, MONA 2019‑2