Hverdagens naturfaglige superhelte - Busch, Morten (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2019)
Kan man give opskriften på den bedste naturfagslærer? På den bedste naturfagsundervisning? Et kig ud over årets modtagere af Novo Nordisk Fondens undervisningspriser vidner om at de er lige så forskellige som ethvert slæng af superhelte. Hver især har de deres særlige supermetoder der gør deres undervisning unik. I denne artikel vil vi alligevel forsøge at forene deres kræfter til én samlet kraft i kampen for at styrke børn og unges kreativitet, inspiration og viden inden for naturvidenskab og teknologi.