Fælles sprog, fælles forberedelse og selfefficacy - Kok, Line Kastorp (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2019)
Kommentar til Lars Brian Krogh og Peer Daugbjerg: “Fællesfagligheden til prøve – udfordringer i første års implementering af den fælles prøve i naturfagene i folkeskolen”, MONA 2018‑4.