Redskab til analyse af integreret naturfag - Binau, Christina Frausing; Salomonsen, Dorte (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2019)
Artiklen tilbyder et redskab til analyse af integrerede naturfagslæreplaner og foreslår dermed et fælles sprogbrug omkring integreret naturfag, som ellers er et kært barn med mange navne. Vi skitserer således først opbygningen af redskabet og dets teoretiske baggrund. Herefter viser vi hovedrids af de indsigter, vi via redskabet har opnået om Irlands og Norges erfaring med integreret naturfag. Endelig foreslår vi redskabets sprog og modeller brugt i den danske diskurs omkring integreret naturfag og naturfagslæreplaner.