Ph.d.-afhandlinger: Forandringsprocesser i netværk af sociale naturfaglige praksisser - Sillasen, Martin Krabbe (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2014)
en socio-kulturel-politisk analyse af natur/teknik-læreres professionelle udvikling i uddannelsesreformer.