Inspiration til grundskolens matematiklærere - Andresen, Mette (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2009)
Anmeldelse Pernille Pind: Matematik for alle – håndbog i matematikundervisning. Forlaget Pind og Bjerre. 2009. 334 sider.