Æstetik i naturfag: Natur-kulturbrudflader: – og værdien af at gøre noget særligt. Eller noget andet. - Svabo, Connie; Bergkvist Borch, Katrine (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2024)
Kommentar til Henrik Zinkernagels: “Æstetik i naturfag – en vej til mere omsorg for naturen”, MONA, 2023(4).