Om naturfaglige kompetencer – en replik - Christiansen, Jørgen (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2022)
Replik til Lars Brian Krogh & Ole Goldbechs kommentar: “Hvad blev der lige af perspektivet?”, MONA, 2022(04)