Kunskaper i och om naturvetenskap som del av världsmedborgerlig bildning - Sjostrom, Jesper (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2022)
Kommentar til Jette Reuss Schmidt og Jens Dolin: “Refleksioner over naturfaglig dannelse og kompetence – på baggrund af et forskerseminar”, MONA, 2022(3).