Naturfagskompasset som middel til udvikling af kommunale naturfaglige kulturer - Wøhlk, Elzebeth; Kronvald, Ole; Buch-Illing, Heiko (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2018)
Artiklen giver et indblik i Astras arbejde med at støtte kommunerne i at udvikle deres ind-satser på naturfagsområdet. Værktøjet Naturfagskompasset giver et systematisk grundlag for dialog om den enkelte kommunes udvikling af den naturfaglige kultur mellem kommunerne og Astra, og artiklen redegør for Naturfagskompassets udvikling og anvendelse i praksis.