10 år med MONA - hvordan er det, og hvad skal det blive til? - Laursen, Kjeld Bagger; Horst, Sebastian (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2015)
Det første nummer af MONA kom i september 2005. Og MONA lever fortsat i bedste velgående. Da vi fornylig fejrede jubilæet gav det selvfølgelig anledning til ikke bare lidt fest og nogle skåltaler, men også naturligt nok til nogle overvejelser om hvordan det ser ud for MONA fremover. I denne korte analyse vil vi gerne benytte jubilæet til at fortælle vores læsere om dette.