Moderne karakterer som mønsterbryderens bedste ven - Steinmark, Arne R. (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2015)
Kommentar til Lars Ulriksen og Hanne Leth Andersen: Hvad sker der med vores uddannelser? – Læringsmæssige konsekvenser af karakterer, MONA 2015(2).