Udvikling og forankring af ny undervisningspraksis tager tid - Nielsen, Sanne Schnell (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2015)
Kommentar til artiklen Kompetencemål i praksis – hvad har vi lært af KOMPIS? i MONA, 2015(2).