Matematikbogen i en målstyret undervisning - Weng, Peter (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2015)
Kommentar til artiklen “Timeglas eller værksted – Komparativ undersøgelse af to lærebogssystemer i matematik” fra MONA, 2015(2).