Nye muligheder i matematik med læreplansændringer - Lyndrup, Olav (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2009)
Kommentar til artiklen “Gymnasiereformen efter justeringerne – ro nu?” af Kjeld Bagger Laursen,MONA, 2009(3).