At gribe og begribe sin omverden - Hyllested, Trine (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2010)
Anmeldelse; Falling for Science: Objects in MindRedigeret af og med introduktion afSherry TurkleMIT Press, 2008