En lækker bog om matematiske horisonter - Kjeldsen, Tinne Hoff (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2010)
Anmeldelse af “Matematiske Horisonter”.Redigeret af Carsten Broder Hansen,Per Christian Hansen, Vagn LundsgaardHansen, Mette Minor Andersen. DanmarksTekniske Universitet, 2009.