Ambitiøs bog om matematik og samfundsfag i gymnasiet - Kesselhahn, Marianne (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2010)
Anmeldelse af: “Økonomipå formler”. Af TorbenM. Andersen og Michael H.J.Stæhr. Systime, 2009