Er en god udstilling læringsoptimeret eller oplevelsesoptimeret? - Madsen, Jørn (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2011)
Kommentar til Marianne F. Mortensen: “Museumsmekanismer: optimering af forholdet mellem udstillingsdesignog -udbytte”, MONA, 2010(4)