At udvikle universitetsundervisning - Troelsen, Rie (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2011)
Anmeldelse af Improving UniversityScience Teaching and Learning. PedagogicalProjects 2009, vol. 2, Frederik V. Christiansen,Jan Sølberg og Henriette WaseHansen (red.)