Udvikling af faglærerteam - Goldbech, Ole (MONA - Matematik- og Naturfagsdidaktik, 2011)
Kommentar til artiklen “MaTeam-projektet – om matematiklærerfagteam, matematiklærerkompetencerog didaktisk modellering” i MONA, 2011(3)